18 Februari, 2011

Dania merengek lagi

| No comment
Tadik jumpa Lan ngan Shahrul.
Jumpa gak ngan si tecit Dania.
Tapi biasalah... kalo pegang je...
Dia jebik pastu nanges.
Adeh! Dia masih tak maw orang lain.
Selain dari mama ngan ayah dia.
Tak pe la.
Besar sikit nanti...
Nak la kot dia.
Dapat cium dia je kejap tadi.
Sebelum dia merengek balik.
Hahaha...
Puas hati.

Dah lama tak nyembang dengan derang.
Lelama kat GP macam dulu.
Kalau dulu tetiap hari.
Tapi sekarang dah susah.
Derang pun dok jauh.
Kalau dulu berdua.
Sekarang dah bertiga.
Lagi susah nak jumpa.
Kena pikir si tecit jugak.
Tak pe la.
Dapat jumpa kejap pun ok per.



p/s : sronok tengok Dania tidur... kiyut! :p

[via iPhone]
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog