23 Februari, 2011

Aku benci babi gelak psiko! :p

| No comment

Angry birds

 

Bila tak lepas level.

Terasa macam nak campak jer telefon.

Hangin satu badan.

Aku pulak yang jadik marah.

Sepatutnya burung tu…

Tapi tak jadik nak campak.

Sebab banyak lagi level tak lepas!

Lagi pun…

Enpon mahal! (Ngeee…)

 

Hahaha…

Game “Angry Birds” ni.

Memang addictive.

Ramai yang main.

Semuanya jadi marah.

Dengan burung-burung dalam tu.

Aim tak betul la.

Terlepas burung ke belakang la.

Tak kena la.

Lepas tu pulak…

Kena gelak psiko dengan babi-babi.

Yang bulat dalam tu.

Babi punya babi!

Tak boleh belah cara gelak dia.

Macam mengejek!

Nyampers!

 

Babi kecik.

Babi besar.

Babi pakai helmet.

Atuk babi.

Raja babi…

Semua sepesen!

Gelak psiko nak mampos.

Menyakitkan hati!!!

 

Hahaha…

Nasib baik ada kengkawan yang terrer.

Level yang aku tak lepas.

Aku bagik derang je.

Kunun hebat la tuh!

Dapat lepas level susah!

(Tapi aku tabik sebab lepas!)

Hebat la jugak!

Kui kui kui!

 

Banyak lagi level tak lepas neh!

Nak suruh derang lepaskan.

Ki ki ki…

Main ngelat!

 

p/s : Korang yang main “Angry Birds” nih, dah sampai level mana?

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog