22 Januari, 2011

Froggy the hideous

| 4 Comments

froggy

 

Dah dekat seminggu dah aku tidur bersama dengan Froggy; nama plushies yang dihadiahkan kepada aku pada minggu lepas. Ye la, minggu lepas kan aku dengan bebudak Jaquezee ada membuat acara bertukar hadiah. So, selepas hadiah bertukar tangan, aku pun mendapat Froggy. *sigh*

 

Bukan aku tak suka dengan hadiah yang aku dapat (anyway, terima kasih kepada Leia, it’s a lovely gift!). Tapi aku ni jenis geli sikit pada memenda lembab macam katak dan cicak ni. So, bila nampak jer mata Froggy yang besar tu, terasa geli-geleman aku dengan plushies tu. Walaupun dia comel, tapi tetap hideous…

 

So far, sib baik aku tak menjerit lagi pada pagi hari bila tengok mata Froggy ni. Tiap kali bangun, mesti keadaan masih lagi gelap, so chance aku untuk bertembung mata dengan Froggy sebaik sahajaa bangun tidur adalah sangat tipis. Hahahaha…

 

Apa pun… Walaupun dengan hati yang berat, peneman aku tidur seminggu ni dah menjadi bahan kutilan aku sebelum tidur. Wahahahaha… :p

 

p/s : bila nak mengutil orang lak? (TT_TT)

Tags :

4 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog