29 Januari, 2011

Froggy dah ada FB

| 1 Comment

Hahaha… My Froggy dah ada his own FB. Gerekkan? Plushies pun nak gak ada FB gak. Lantak la ko. Janji ko bahagia (aku yang sebenarnya… hihi…) :p

 

Apa pun, kalo korang nak add dia, tengok la kat aku nyer friendlist. Wakakaka…

 

Froggy T. Hedious 

Lantak la korang nak cakap apa. But sometimes, people need to be someone else, so that I can understand myself more!…

 

p/a : Froggy, you are hideous! Nothing doubt about it!

Tags : ,

1 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog