10 Januari, 2011

Filem² menarik tahun 2011

| No comment

movie 

So, ada banyak gak aku tengok trailer filem² best yang akan keluar tahun 2011 nih. Bermula dari January, sampailah ke hujung tahun nanti. Kalo buleh, nak aku tengok semuanya… Kalo termampu la. Haha!

 

Aku listkan pilihan aku, antara filem yang menjadi pilihan untuk aku tonton bila ianya keluar kelak. Tengoklah trailernya sampai lebam sebelum full movie keluar tahun ni!

 

JANUARI

 

Green Hornet

 

FEBRUARI

 

I Am Number Four

 

MAC

 

Sucker Punch

 

Red Riding Hood

 

APRIL

 

Source Code

 

Hanna

 

MEI

 

Thor

 

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

 

JUN

 

X-Men : First Class

 

Super 8

 

Green Lantern

 

JULAI

 

Transformers: Dark of the Moon

 

Cowboys and Aliens

 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II

 

OGOS

 

The Smurf

 

Sorry guys! Untuk bulan September ke Disember tahun ni, tak ada apa yang menarik untuk aku listkan. Memang la ada movie yang best waktu tu, tapi trailer nyer masih belum di release. Kalo ada pun, semua fake belaka. Contoh macam Mission : Impossible dan The Thing. Mungkin masih awal untuk studio² releasekan official trailer untuk filem² tu. Sapa la taw kan?…

 

Sebenarnya, banyak lagi filem² menarik yang akan keluar dalam 2011 ni. Cuma kalau aku nak muatkan dalam 1 page ni, tak muatlah kan? Ada yang best, ada yang tak. Apa yang aku senaraikan kat sini adalah separuh daripada filem yang menjadi pilihan aku untuk aku tonton nanti. Tak semestinya aku sages filem ni untuk korang tengok nanti… Ni cuma filem genre pilihan aku jer yang kebanyakkannya science fiction. Lain orang lain citarasa… So terpulang la pada korang memasing kan? Tepuk dada, tanya selera.

 

So, nanti, kalau ada yang best untuk filem² bulan September ke Disember, nanti aku hapdetkan! Cheerio!

 

p/s : Korang pilih movie yang cemana lak?

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog