22 Januari, 2011

Coming soon…

| No comment

 

Projek aku yang tengah aku buat sekarang… Probably projek personal yang paling lama tersadai dalam PC aku nih. Biasalah, tak cukup klip untuk diteruskan. Sekarang ni sedang dalam proses mengumpul semua klip-klip video, tak pun nanti aku shoot klip-klip baru untuk aku teruskan projek ni…

 

Jap tadik, terajin pulak aku membukak aku nyer Adobe Premier. Terus gatal tangan mengedit video tu untuk aku jadikan teaser kepada kengkawan Jaquezee… Hahaha… Projek yang ntah bila nak siapnya… Wahai Ijann, janganlah malas untuk membuat kerja. Ko sepatutnya menyiapkan menda ni lama dulu…

 

Sementara video tu nak siap, layan dulu la video teaser yang aku buat tadik… Wahahahaha…

 

p/s : Video aku tak sehebat korang!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog