22 Januari, 2011

Chantek kah mereka :p

| 2 Comments

 

Dari hari tu lagi aku nak postkan video ni dalam blog nih. Cuma sekarang baru dapat nak haplot. Ekekeke… Perempuan yang dalam video tu adalah salah seorang kawan baik aku iaitu Gurl (panggilan aku kepadanya), manakala yang lelaki tu (Miaki) dan yang mengambil video tu (Lee) adalah 2 kawan baru yang aku kenali daripada Gurl. They’re cool! d(^_^)b

 

Aku tak taw la kat mana dan bila video ni diambil, tapi video 19 saat ni dah cukup menjelaskan betapa mereka bertiga rapat antara 1 sama lain. Wish aku pun ada time video ni diambil. Hahahaha (dengan nada hampa)… You guys keep on fooling around okay! You made me smile setiap kali tengok video nih!

 

p/s : Chantek ke korang? Wahahahaha…

p/s/s : Credit to Lee for the video!

Tags : ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog