06 Januari, 2011

CES datang lagi

| No comment

CES 

CES datang lagi! Banyak giler gadget² baru tahun 2011 yang diperkenalkan kat show ni. Drool habis dengan teknologi baru yang derang tunjuk. 3D la, internet tv la, kamera baru la… Memacam, kalo nak sebut semua, tak sanggup ler. Banyak sangat.

 

Tapi satu menda jer yang paling aku drool. Menda kat bawah ni. I know, I know, Window Phone 7 (WP7) bukan menda baru, tapi aku tetap drool dengan menda alah ni. Macam nak trade in jer aku nyer iPhone dengan WP7 nih. Tak kire la apa jenama pun, asalkan dia pakek WP7.

 

Windows Phone 7 

Banyak lagi menda yang belum derang reveal kat CES 2011 ni. CES masih berjalan sekarang ni. Dah abes nanti, aku compilekan amende yang menarik perhatian aku.

 

Chow babe! Until next time. (Tak de idea sebenarnya! Hihi…)

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog