01 Januari, 2011

Bosan

| No comment

Bored!

 

Cuti tahun baru? Sepatutnya aku ada buat sesuatu yang menyeronokkan hari ni. Tapi aku memilih untuk berada di rumah… Planning for what I will be doing next! Duh! I tell ya, busan ya amat. Kalau aku tau, aku keluar je tadi, gi tengok wayang ke, window shopping ke. gi merendek ke… Hahaha…

 

Last² melayan game jer aku hari ni. Urghhh… Cuti lelama pun bosan gak. Pejabat sana sini tutup. Kalau idak, boleh gak aku panjat memana pejabat untuk menyudahkan perkara² tertangguh. Huhu… Bosan giler hari ni… Nak balik kampung pulak, baru minggu lepas bercuti panjang di kampung…

 

Aaaaaa… Nak meghoyan jap!

 

Kengkawan! Jom la gi karok! Lama dah tak karok nih!… (mana la derang menghilang ari nih!) (T_T)

 

p/s : sah esok aku seharian keluar ke KL!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog