04 Januari, 2011

Ber(+)…

| No comment

Makin bercambah kunci aku!

 

Gugus kunci aku semakin lama semakin berat. Dah bercambah pulak dari kunci rumah ke kunci bilik, dari kunci pejabat ke bilik server… Sekarang bertambah pulak dengan kunci gear dan kunci stereng… Ngeee… Sudhoh beghat ler! Hahahaha…

 

Terasa pelik lak bila membawak kunci segugus macam janitor apartment. Tak pun macam brother maintenance kat Tawakkal nun. Tahape-hape kunci yang aku serangkaikan jadik satu. Kalo hilang, menangis…

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog