10 Januari, 2011

AJL 25

| No comment

Poster AJL ke 25 

Mak aih! Dah 25 tahun dah! Sekejap jer rasanya. Edisi yang ke 25 ni aku tengok, agak sederhana berbanding daripada yang sebelumnya. Mungkin nak kurangkan kontroversi kot… Tak mo lagi jadik macam AJL yang sesudah! Apa pun, AJL dah berlalu dan keputusannya dah pun diketahui…

 

So, bagik korang yang tak tengok, ataupun tak taw apa keputusannya, jom recap balik:

 

Juara lagu : Tolong Ingatkan Aku - Ana Raffali (T-T)

Naib juara : Drama King - Meet Uncle Hussein dan Black

Tempat ketiga : Noktah Cinta - Hafiz

Persembahan terbaik : Faizal Tahir - Hanyut

Vokal terbaik : Hafiz - Noktah Cinta

 

Anyway… Tahniah aku ucapkan kepada Ana Raffali yang telah berjaya menobatkan dengan lagu “Tolong Ingatkan Aku” dan dinobatkan sebagi juara lagu yang ke-25. Walaupun bukan favourite aku (tak langsung!), lagu tu mungkin memang deserve untuk menang! (T_T)

 

So, kena tunggu 2012 plak untuk AJL edisi ke 26 pulak! See ya next year! (^_^)

 

p/s : Tukar la host lain tahun depan weh!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog