01 Januari, 2011

1.1.11

| No comment

Hoorayyy… 1st post for 2011. Dan ianya 1.1.11. Chantekkan nombor tu? Lepas ni jangan lupa beli nombor tu. Hahaha… Kidding!

 

happy new year 2011 

Sorry la, banyak sangat entry pasal 2011. Hari baru pada tahun baru, banyak angan² dan resolusi di pasang oleh semua orang, tak terkecuali aku. Cuma pada tahun ni, resolusi yang aku pasang tidaklah terlalu mengarut. Cukup sekadar ianya untuk memperbaiki diri daripada yang kurang bagus, menjadi yang lebih baik.

 

Sekali lagi, aku ingin mengucapkan, selamat tahun baru 2011. Semoga tahun 2011 akan memjadikan kita lebih baik dari tahun yang baru kita tinggalkan…

 

Amin…

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog