15 Disember, 2010

Setengah bulan

| No comment

Amboi… dah setengah bulan dah tak menghapdet blog. Bizi memanjang. Mintak maaflah. Hujung tahun cam ni memang banyak program. Gi sana sini, tak sempat nak menghapdet. Tetau jer, setengah bulan lagik dah nak abes tahun. 2011 bakal menjelma pulak. Kan? Ngeee…

 

Aku tak ada apa sebenarnya nak tulis. Sekarang ni pun kat opis, telefon memanjang berdering. Itu ini tak kena. Naik angin pun ada dengan user yang tak faham dengan kerja aku. Semua nak di attend. Tangan ada 2 je nih. Kang kalo tambaj lagi 2 kang, lari pulak orang.

 

Nanti aku sambung lagik… Babai… (^_^)/

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog