31 Disember, 2010

Selamat datang 2011

| 2 Comments

2011

 

2010 dah sampai ke penghujung. 2011 bakal tiba pada pertengahan malam ini. Banyak perkara yang berlaku pada 2010 samada yang baik mahupun yang buruk. Semuanya boleh dijadikan iktibar kepada diri sendiri supaya menjadi manusia yang lebih matang dalam menjalani kehidupan sehari².

 

Terima kasih 2010, kerana memberi peluang kepada aku untuk mempelajari lebih banyak perkara baru dalam hidup. Perginya engkau akan sentiasa menjadi kenangan di sudut hati…

 

Selamat datang 2011. Semoga titian hidup seharian aku sepanjang kehadiran mu akan sentiasa aku menfaatkan sepenuhnya.

 

Dan dunia berputar seperti biasa…

Tags : , , ,

2 ulasan:

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

Happy New Year Oopa...

Ijann Hj. Marzuki berkata...

Happy new year too Gurl!

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog