16 Disember, 2010

Puaka 7 di Seri Bulan

| No comment

Huhuhu… Bunyik menakutkan kan kalo baca? Hahaha… Tak payah nak takut. Ini bukan cerita ”Hantu Kak Limah balik rumah” ataupun “Puaka Tebing Biru” pekejadah… Puaka 7 ni sebenarnya nama team futsal yang ditubuhkan oleh bebudak Ampang Puteri. Seri Bulan pulak merujuk kepada tempat penginapan mereka di Port Dickson minggu lepas.

 

So, minggu lepas adalah hari yang mana bebudak Puaka 7 ni mengambil masa untuk beriadah dan melepaskan tension bekerja di Port Dickson (Port Dickson lagi?). Hahaha… Bulan ni saja aku dah 3 kali ke Port Dickson. Macam boring pulak ke sana. Tapi dah sebab undangan daripada bebudak Puaka 7, aku ikut saja. Best jugak kalau lepaskan tension ni. Bila lagi kalau tak sekarang. Kalau 2 kali yang lepas aku gi disebabkan kerja, kali ni untuk relax pulak. Layan jer…

 

123 4 5 6 7 8 9 10 11 

Lepas ni, aku dah bagi taw kat derang, kalo nak buat vacation, buat la kat Cameron pulak ke, kat pulau-pulau ke… Barulah syiok. Tak ler ke PD ajer. 2 tahun buat, 2 tahun tu asik ke PD je. Hahaha…

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog