31 Disember, 2010

Kini…

Kini…

Kini…

  Hahahaha… New year song for all of ya! Enjoy! :p

Selamat datang 2011

Selamat datang 2011

Selamat datang 2011

  2010 dah sampai ke penghujung. 2011 bakal tiba pada pertengahan malam ini. Banyak perkara yang berlaku pada 2010 samada yang baik mah...

28 Disember, 2010

SM(K)UK

SM(K)UK

SM(K)UK

Minggu lepas aku berpeluang untuk menghadiri reunion Squad76 bagi bekas pelajar² SMUM (sekarang SMKUK). Walaupun tak terlibat secara langsun...

20 Disember, 2010

Singgam

Singgam

Singgam

Ape menda nyer tu? Ala, mende yang korang kunyah² pastu buat belon. Itu ler singgam, panggilan aku pada chewing gum sejak dari kecik lagi. K...

19 Disember, 2010

Baju baru

Baju baru

Baju baru

  IPhone aku dah berbaju baru sekarang. Sangat comel dengan awan larat kaler silver dengan latar belakang hitam. Terus aku grab tanpa p...

17 Disember, 2010

Theme song of your life

Theme song of your life

Theme song of your life

  **Pinjam tajuk dari Lee Culture jap. Jangan marah aaa… All credit goes to him! Theme song of my life? I haven’t thought about i...

Knights of the Crystals

Knights of the Crystals

Knights of the Crystals

  Ada game terbaru daripada Square Enix. Web based nyer game. Guna flash jer. Free for life. Hahaha… Aku memang suka ngan game-game dar...

Opera 11

Opera 11

Opera 11

Miahaha… Opera terbaru dah keluar. Aku sangat suka…   Dari dulu lagi aku memang suka menggunakan Opera. Tak tau kenapa. Mungkin sebab ia...

16 Disember, 2010

Puaka 7 di Seri Bulan

Puaka 7 di Seri Bulan

Puaka 7 di Seri Bulan

Huhuhu… Bunyik menakutkan kan kalo baca? Hahaha… Tak payah nak takut. Ini bukan cerita ”Hantu Kak Limah balik rumah” ataupun “Puaka Tebing B...

15 Disember, 2010

Setengah bulan

Setengah bulan

Setengah bulan

Amboi… dah setengah bulan dah tak menghapdet blog. Bizi memanjang. Mintak maaflah. Hujung tahun cam ni memang banyak program. Gi sana sini, ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog