08 November, 2010

Lagi gambar banjir di Kedah

| No comment

Semalam, kawan aku Mizi di Kedah mengirimkan lagi gambar² banjir yang berlaku di Kedah. Sungguh menyedihkan keadaan di sana. Bagi korang yang mampu untuk menyumbangkan walau sedikit jua sumbangan kepada mereka, berbuatlah segera…

 

Jalan AS - J (Alor Senjaya) Jalan AS - J (kilang beras) Logi Rawatan Kumbahan @ Country Heights Masjid Kepala Batas (pasca banjir) Rumah Pusaka @ Kg. Bukit Tinggi 1 Rumah Pusaka @ Kg. Bukit Tinggi 8 Shell Kepala Batas 1 Sungai Padang Terap (banjir bermula dari sungai ini) 1 Sungai Padang Terap (banjir bermula dari sungai ini) 4 Taman TH (pasca banjir) 2 Taman TH (pasca banjir) 5 Taman TH (pokok tumbang akibat arus deras) Taman TH (rumah paklang) 2 Taman TH (rumah paklang) 4 Taman TH (rumah paklang) 6 

p/s : Sekali lagi, gambar² adalah sumbangan daripada Mizi. Ada banyak lagi dalam simpanan aku, tapi tak dapat nak aku haplot kesemuanya.

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet TerkiniInstagram TerkiniArkib Blog