02 November, 2010

Kegilaan terbaru

| No comment

twitter

 

Bukak internet browser jer, mesti bukak menda ni dulu, kendian bukak FB, kendian baru la bukak Windows Live Writer… Tu pun kalau ada idea nak tulis apa. Kalau tak, biar ajer WLW tu kat situ tanpa diusik apa. Ngadap Twitter ngan Facebook kejenyer. Baguih kan? Ala, tu pun kalo tak sibuk. Kalo sibuk, sume menda tak ngadap.

 

Sesapa ada Twitter tu, jom la kita follow mollow! (^_^)

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog