09 November, 2010

Bluekkk…

| 3 Comments

bluekkk

 

Tak der citer apa pun. Cuma kengkadang nak jelir lidah dan mengejek macam gambar kat atas. Hahahaha… Tak salah kan?… *Matilah aku kena lempang*

 

p/s : Jeliran di atas ditujukan khas untuk Fara Hairiri… ;p

Tags :

3 ulasan:

  1. bluekkkk....bluekkkkk2 bak tu u...hahahhaah....=p

    BalasPadam
  2. mangkuk tullll!!!!! hahahahahahahahha

    BalasPadam
  3. @ Ajrin : ;p
    @ Fara : hahaha... mangkuk tingkat apek tak mo?

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog