24 November, 2010

Apa nak tulis ye?

| No comment

noidea

 

Seriously, aku tak der idea nak tulis apa. Dah la kerja mengkatalog PC kat opis melambak belum siap, macam tak der masa lak nak pikir apa menda yang nak dimuatkan dalam blog ni. Balik umah jer, bukak PC, bukak PS3, bukak tibi, bukak Youtube, terus terlena. Tibi ke mana, PS3 ke mana, PC pun ntah ke mana. Semangat membuak² nak main game asik terbantut jer… Tidur lagik penting… Hahaha…

 

Idea… datanglah!!! (v_v)

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog