13 Oktober, 2010

Seruling dan coklat

| No comment

Tarikh : 9hb Oktober, 2010

Tempat : McD Jalan Pahang

Masa : Around 9.30 malam

 

Sebelum…

 

lan1Lan dok sibuk menggodek iPhone aku sambil tengok video aku naik keta kabel

 

Selepas…

 

lan2 Lepas Lan dapat seruling, tetiba Lan bertukar menjadi kanak² riang…

 

Selepas itu…

 

lan3 Lan menjadi biol selepas dapat coklat yang dia kirim ari tuh

 

Dan kemudian…

 

lan4 Aku lak biol  berjangkit dari Lan yang biol dapat Kinder Bueno…

 

p/s : Kengkawan Jaquezee, aku nak bagik seruling hikmat nih! Bila korang ada?

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog