06 Oktober, 2010

See Yu Ar Yu Tee

| No comment

Aku taw, aku taw, merokok mebahayakan kesihatan. Aku sepatutnya berenti merosakkan diri sendiri. Tapi, sebelum aku berenti, aku nak merasa dulu curut orang kaya yang aku beli kat Langkawi. Wahahahaha… Aku beli curut perasa anggur ngan strawberri. Nak beli yang ori nyer, aku tak tahan dengan baunya yang busuk nak mampus… Beli je la yang berbau buah nih. Buat memain asap je. Tapi walaupun macam tu, pahitnya tetap terasa… :p

 

cigar1 cigar2 cigar3 cigar4 

p/s : Sumpah tak beli lagi dah pas nih… Huhu… :p

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog