09 Oktober, 2010

My Gurl…

| 2 Comments

Happy birthday Gurl! Today is your day, and enjoy it full heartedly as you never had it before. It’s just once a year, so put aside your worry and enjoy the rest of the day for a while…

 

gurl 

You’re special to me, and you deserve a place in my entry. Happy birthday again, and may Allah bless your life and all my prayers will be with you all the way… Love you Gurl! XOXO…

 

(^_^)

Tags :

2 ulasan:

  1. eh pesal hari tu aku tk dpt baca blog ko? ko prebet kan ke..tq oopa..sarang hamida

    BalasPadam
  2. Eh! Mana ada! Blog aku sentiasa public la Gurl. Tak penah di prebetkan!...

    (^@^)~muahhh...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog