26 Oktober, 2010

Mana video aku?

| 2 Comments

youtube 

Huhuhu… Sakitnyer hatiku ini. Bideo aku yang aku submit kat Youtube belum siap² lagik. Dah 2 hari dah ni aku menunggu. Kang naik ijo kang. Bideo tu pun bukannya lama sangat pon! Beberapa saat jer… Bungok tol la!

 

Aku nak bideo aku… (Eh!  Itu bukan bideo aku yang buat!… Hahaha… Sorry Lee!) Aku nak bideo aku! Makan gaji bute ke keje kat Youtube tu! Huhuhu…

 

p/s : Haha! Macam bunget jer meghoyan kat sini. Macam la derang pandai bace apa aku tulis…

Tags :

2 ulasan:

  1. sebab tu video yang aku buat!!! hahahaha!!!!!!!

    BalasPadam
  2. (^_^!) hahaha... tu la pasal. kena tuannya yang aplot sendiri kot!

    :lalalala:

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog