02 Oktober, 2010

Kyaaa…

| No comment

geram 

Kengkadang terasa nak menjerit pun ada…

 

Lama dah tak lepas geram. Dah banyak dah tenaga negetif terkumpul nih. Kalau meletup, mau jadik macam Krakatau kang. Semua terkena kalau silap haribulan. Tapi nasib baiklah aku ni macam Vulcan (cheh!), buleh simpan perasaan amarah tu. :p

 

Bukan apa, kadang-kala amarah yang ada ni terpaksa dipendam jer. Termasuklah semua perasaan lain yang kadang-kala perlu dipendam supaya orang² sekeliling tak tersinggung dengan apa yang aku tuturkan. Tapi kadang-kala, perbuatan  lebih kuat maknanya dari pertuturan. Apa yang aku buat dah boleh dibaca dengan mudah… Tapi kalau terlepas pun, mintak mahap ajer la yer (wrong timing orang cakap!)

 

Kadang², aku rasa macam nak biar jer, nak tengok berapa lama aku boleh tahan!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog