15 Oktober, 2010

Hero kuning aku

| No comment

spongebob 

Sapa yang suka Spongebob Squarepants? Semestilah… Aku! Aku! Aku!… Hehehe… Apsal aku suka Spongbob? Sebab dia kiyut? Tak… Sebab dia kuning? Pun bukan… Aku suka sebab kerektar Spongebob ni adalah yang paling sengal dalam banyak² katun omputeh. Aku tak la berapa suka sangat ngan katun omputeh, tapi untuk Spongebob ni, ianya satu pengecualian.

 

Kenapa Spongebob? Bukan Patrick? Bukan aku tak suka Patrick, tapi sebab Patrick tu terlampau sengal sampai tak bley diterima akal. Hahaha… Baik la macam Spongebob, sengal bodo² alang. Lagi pon, Spangebob ada Gary, siput yang bunyik dia ala² kucing (aku suka banget ama kucin). Probably the smartest snail ever!

 

 

Last episode dia ditayangkan pada 2009. Tak tawlah ada season baru lagi atau tak. Tapi tak per lah. Biar kesengalan Spongebob sebegitu selamanya…

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog