01 Oktober, 2010

Dulu dan sekarang

| No comment

Dah kat setahun lebih dah umor anak buah aku nih. Dari dulu sampai sekarang, dah macam terlampau banyak perubahan pada Aie. Saiz dia dah besar, dan pandai jalan, dan pandai cakap sekt². Huhuhuhu… Muka dia pun dah lain sikit. Dulu suka tengok muka baby face dia, nampak suci bersih jer…

 

aiebabyaieok

Tak per, Pak Ngah akan terus memerhatikan perubahan pada anak buah Pak Ngah sorang nih… Semoga jadi anak yang soleh dan berguna satu hari nanti pada umi ngan ayah…

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog