22 Oktober, 2010

730 hari mencari cinta…

| 1 Comment

lookfar

 

Teropong kiri, teropong kanan… Teropong atas, bawah… Ada ke? Huhuhu… Mungkin lepas ni aku nak cari dalam laci, mungkin dia menyorok kat situ kot. Tak pun dalam lemari… Tak pun dalam dompet! Kot² kalo terselit² kat celah compartment. Alamak… tu gambo orang lain! (ngeee…)

 

Tak de…

 

Ntah² ada kat opis kot. Tapi tadi rasanya macam tak der. Dah habis aku selongkar pedestal kat bawah meja. Semua fail dah aku bukak. Jangan kata folder dalam komputer, lagi la tak jumpa. Dah jenuh aku search, tiada hasil katanya…

 

Ntah² kat sepanjang jalan dari hospital ke rumah tak? Mana la taw kalo aku jumpa kat situ. Sapa² yang dah buang, yang tak mo guna lagi ke… Tapi, takkan la kan? Menda tu bukannya murah!

 

Ishk! Kat mana aku nak cari ni? Korang ada idea tak?

Tags : ,

1 ulasan:

  1. try carik kat kedai makan lak...untung2 ko jumpa yg rajin mkn...kekekeke

    apapun...selamat majuk jaya fren.. ;)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog