18 September, 2010

Tukar lagi

| 1 Comment

Aishhh… Tukar lagi? Hehehe… Itu ler manusia. Tak boleh nak puas dengan apa yang ada. Bila lagi, sesuatu tu tak memenuhi kehendak hati. Ada je menda yang akan diubah..

 

Sekali lagi, aku menukar layout blog aku ni dengan tema baru. Hendak memuaskan hati sendiri la ceritanya. Layout yang lama bukannya tak cantik, tapi aku tak puas hati dengan semua table dan column yang dah tunggang langgang. Jadi hari ni, ni la hasilnya yang tak seberapa… Setakat ni, aku puas hati sket, tak taw la pas nih. Hehehehe…

 

Ijann's Life Support 

Jangan marah aaaa… Ngeeee…

Tags :

1 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog