15 September, 2010

Sunyi…

| No comment

Hmmm… Semenjak dua menjak nih, lepas balik raya, rasa sunyi la sesangat. Al-maklumlah, semua orang masih lagi bercuti. Nak² pulak, tengah minggu ni ada public holiday lagi. Sambung lagi cuti raya membawak ke minggu depan. Mana yang dapat cuti lama tu, sronok la. Yang dapat cuti ciput cam aku? Nganga jer la time orang cuti… (T_T)

 

Tapi, tak per la. Tambah produktiviti kerja. Time begini la nak taw ikhlas atau tak nye buat kerja tu…
 

kucen 
Haiii… Cepatlah sikit ke minggu depan, rasa seronok balik bila bekerja dengan hingar bingar bebudak opis yang macam² perangai nyer… (=.=)

 

p/s : Sunyi dan sepi, aku benci…

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog