03 September, 2010

On my bed...

| 1 Comment

Lama dah tak hantar entry melalui iPhone. Apps yang ada dalam ni pun macam dah berhabuk tak digunakan. Mungkin sebab aku dah terlalu malas untuk membuat posting disebabkan kerja yang memerlukan perhatian yang lebih.

 

Kalau diikutkan, aku nak je terus tidur sebab kepala ni dah berdenyut-denyut disebabkan terlalu lama berada di dalam bilik berhawa dingin. Tapi entah kenapa mata ni tak mahu pulak tutup. Jadi, dalam masa bersenggang ni, saja je aku mencapai iPhone dan mula menaip. Apa isinya... Lantaklah... Janji boleh membawa tidur.

 

Menyambil tu, mata ni sikit-sikit melirik memandang tv yang sedang memasang cerita Harry Potter yang entah kali berapa aku tonton. Mungkin boleh membantu aku untuk cepat tidur...

 

 

Selamat malam semua. Dan selamat tidur!

[via iPhone]

 

Location:Jalan 3/48a,Kuala Lumpur,Malaysia

Tags :

1 ulasan:

  1. zzzzZZZZzzzzzz tido la....dibuai mimpi sehingga bgun utk kmbali kerja eok ari.....zzzZZZzzzzz

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog