15 September, 2010

Klik klik…

| 2 Comments

Sepanjang Ramadhan ngan pagi raya, banyak gak aku tekan butang kamera ni ha… Antaranya sewaktu acara membuat bubur lambuk semasa di hospital tempohari. Lain² plak, sewaktu hujan di raya kedua… Banyak lagi gegambar yang aku amek, tapi rasa malas lak nak edit. Cukuplah apa yang ada kat sini. Lelebih kang, lambat plak nak hapload.

 

So, what do you guys think?…

 

b1

b2

b3

b4

b5

b6

b7


Nanti kalo ada lagi aku, aku boh!…

Tags : ,

2 ulasan:

  1. Tahniah, nice pic to see ...

    BalasPadam
  2. Owh... Trima kasih. Sudi² la menjengah teratak buruk ni...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog