31 Ogos, 2010

Birthday Rayyan

| No comment

birthday Sebenarnya, dah lama dah birthday Rayyan ni, sebelum puasa lagi. Rayyan ni anak kepada ex-office mate aku dulu, Azman. Dia minta tolong aku ambil gambar sewaktu dia buat majlis harijadi Rayyan di KFC. Baru sekarang, aku dapat nak meng”edit” dan memilih gambar mana yang nak aku burn dalam CD untuk aku bagi pada Azman.

 

Ni adalah percubaan pertama aku yang tak seberapa untuk mengambil gambar dan mengedit gambar majlis harijadi. Tak la secantik mana pun. Cuma guna kaedah cuba-jaya. Kalo jadi, alhamdulillah. Kalau tak, banyak lagi yang perlu aku belajar.

 

Jadi, gambar berikut ni adalah 3 antara gambar yang aku edit suka-suki… :D Enjoy the picture…

 

Rayyan B'day 1

Rayyan B'day 2

Rayyan B'day 3

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog