08 Julai, 2010

Sudah boleh bernafas…

| No comment

Salam… Huhuhu… Last time aku nak membuat posting, semuanya terbengkalai disebabkan kerja² yang agak havoc di hospital. Aku dan kengkawan lain di office, dah jadi macam local celebrity dah kat sini, sebab terlalu banyak yang nak diselesaikan bagi setiap masalah yang timbul. Setiap 5 minit, pasti telefon akan berbunyik, sampaikan dah naik jelak dengan bunyi telefon sendiri…

 

Tapi alhamdulillah. Berkat kesabaran (!), kitaorang dapat gak menyelesaikan semua masalah yang timbul (mostly). Sampai kitaorang pulak tenggelam kat tempat sendiri, kepala tertekap atas meja sambil mata hampir² nak terlelap, sebab terlalu penat. Sekarang, tipun pun dah jarang² berbunyik. Lega rasanya…

 

Tapi, walau pun macam tu, masalah yang pelik² tetap aje timbul. Itu tak kena, ini tak kena… Ada jer yang menghalang… Tapi, nasib baik bila difikirkan balik, semua tu adalah rintangan yang perlu dihadapi kalau nak terus maju. So, nothing is gain if you don’t loose something. I loose some freedom, just to gain knowledge…

 

Tak ada apa yang aku nak tulis lagik… Aku tangguhkan dulu dengan tiga titik…

 

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog