20 Jun, 2010

Test dari iPhone...

| 1 Comment

Saja jer aku buat post dari iPhone. Nak tengok sama ada function yang ni masih berfungsi atau tak. Almaklumlah dah lama aku berehat dari buat posting guna iPhone.

 

So, maafin sekiranya aku jadik camera whore sekejap sebab tak taw aku nak boh gambar apa. Boh muka aku la jawabnya. Hihihi...
 

 
Perghhh... Masa aku nak masukkan gambar kat atas tu, baru aku perasan, dalam iPhone aku nih ada lebih kurang 765 keping gambar yang aku ambik dari mula aku beli iPhone ni, sampailah sekarang.

 

Jom preview gegambar awal sampai yang latest sekali nih... Let's...
 

Time berbuka puasa tahun lepas

Buka puasa dengan Jaquezeean…

Hari raya…

Kampung arwah Opah…

Aie time raya…

Ijat beli portable DVD baru…

Dinner ngan bebudak PBN…

Time bizi preparation for ICC…

ICC 2009…

Dinner ICC…

Birthday Ijat ngan Mak Ngah…

Kat opis sambil buat gile…

Outing ngan Zarina and Ajrin…

Lan ngan selendang Shahrul…

Movie time ngan Arep and Shafiq…

Time bagi baju Jaquezeean…

Shopping for Cameron trip…

Kat Cameron…

Kat tempat kerja…

Makan kat Kenny Rogers ngan Jaquezeean…

Preparation kawen adik aku…

Kat Tawakkal baru…

Time makan petang tadik. Sempat lak si Adie snap. Cheh!


Hahahaha... Ada banyak lagi sebenarnya, tapi cukup-cukup la tuh. Hihihi... Nanti aku edit kat PC for the description.

 

Update : Hahaha… Udeh gwe edit posting nye.

[via iPhone]

Tags :

1 ulasan:

  1. 765?byk nyew.....huhuhu
    jd...delete la g mne patot
    hahahahaha
    =p

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog