21 Jun, 2010

Selamat Harijadi Ariff~!

| 1 Comment

arep

Hari Isnin ni merupakan harijadi buat Ariff. Jadi, Abang Ijann nak mengucapkan selamat harijadi buat Ariff. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki oleh Allah dan yang paling penting sekali adalah kesihatan yang berpanjangan… Juga semoga segala urusan Ariff akan dipermudahkan oleh Allah…

 

Mintak maaflah sebab tak ingat Ariff sambut harijadi yang keberapa. Tak ada dalam registry la Ariff lahir tahun berapa. Muahahaha… Ingat tarikh jer. Tapi tak kisahlah tahun berapa Ariff lahir sebab angka umur tu tak penting… Apa yang penting adalah; apa pengalaman yang telah Ariff kutip dan pelajari sepanjang Ariff dilahirkan sehingga ke hari ini. Semoga ianya akan menjadikan Ariff seorang yang lebih baik daripada semalam hasil dari pengalaman itu.

 

arep2

 
Muehehehehe… Bila nak open table ni weh! Penat dah tulis ucapan pepanjang nih. Sekurang²nya, nak gak pekena chicken chop ke, pizza ke… Paling koman pun McD, jadik la. Muahahahaha…

Okaylah, sebelum nak habiskan posting pasal harijadi ni, nak nyanyi dulu satu lagu untuk Ariff macam biasa…

Happy birthday to you,
You live in a zoo,
You friend with a monkey,
And smell like one too…

Wahahaha… Jangan marah aaa… Sekali lagik, Abang Ijann nak mengucapkan Selamat Harijadi buat Ariff!

Tags : ,

1 ulasan:

  1. ulasan utk lagu beday:you friend with a monkey<--who's the monkey??
    lalalalaal~~~
    papewpon nktumpang sekaki la wish beday
    hepy beday!!!
    =)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog