20 Jun, 2010

Selamat Hari Bapa…

| 1 Comment

abah

Hari ini merupakan Hari Bapa Sedunia. Have you talked to your dad today? Or at lease wish him Happy Father’s Day! I have… Dan alhamdulillah, aku masih mempunyai Abah yang masih sihat dan bertenaga…

Selamat Hari Bapa aku ucapkan untuk Abah. Izan bersyukur kerana mempunyai Abah yang banyak mengajar Izan tentang menentukan hala tuju diri sendiri. Izan juga nak mengucapkan terima kasih kerana membesarkan Izan dan memberikan didikan yang sempurna. Dan kerana itu juga, Izan menjadi seorang “manusia”…

abah

Selamat Hari Bapa. Izan sayang kat Abah! (^_^)

Tags :

1 ulasan:

Cahaya Azrin berkata...

selamat hari bapa jugak kt pakcik!!!!
**sobok kjap..hahahah
=p

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog