18 Jun, 2010

Countour Glass

| 3 Comments

Kegilaan aku mengumpul Countour Glass Coca-Cola dari McD datang lagik. Kali ni McD memberi gelas percuma dengan pembelian pakej makanan derang. Ni kali yang ke-3 McD memberikan gelas ni (kalau tak silap aku!) Last time, McD memberikan gelas mengikut tema warna, sebelum tu pulak bertemakan Sukan Olimpik. Kali ni gelas kontour bertemakan Piala Dunia pulak.

Masa aku balik kerja tadi, aku singgah jap McD sebab keluaran baru gelas ni dah keluar. Kaler Ungu… Cantik! Ni adalah keluaran yang ke-4 selepas Pink, Lime ngan Green. Cuma tinggal 2 lagik untuk koleksi ni lengkap. Maknanya 2 minggu lagi la… (2 kali jugak la aku makan McD. Huhu!)

Hahahaha… Cuba korang tengok koleksi gelas kontur yang aku dah kumpul kat bawah ni. Sampai tak taw dah kat mana aku nak boh. Nak pakai sayang. Dok la dia dalam kotak tu macam mana aku dapat masa beli dulu. Hehehe…

p/s; Tiap minggu makan McD nih!… Abes la…

Update : Salah la pulak eja McD. Tapi dah diperbetulkan! Miahaha…

Tags : ,

3 ulasan:

  1. huiiiyooo...xpew2..nnty klu nk wat kenduri...klu xcukup cawan...leh la gune...lalalalal~~~ =p

    BalasPadam
  2. Hep! Ni nak buat collector's item jer...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog