25 Jun, 2010

Maafin…

Maafin…

Maafin…

Ingatkan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengahari… Errr… Betul ke peribahasa tu? Huhuhu…   Aku hengat, pas MOH ari tuh, tak...

21 Jun, 2010

Selamat Harijadi Ariff~!

Selamat Harijadi Ariff~!

Selamat Harijadi Ariff~!

Hari Isnin ni merupakan harijadi buat Ariff. Jadi, Abang Ijann nak mengucapkan selamat harijadi buat Ariff. Semoga panjang umur, dimurahk...

20 Jun, 2010

Test dari iPhone...

Test dari iPhone...

Test dari iPhone...

Saja jer aku buat post dari iPhone. Nak tengok sama ada function yang ni masih berfungsi atau tak. Almaklumlah dah lama aku berehat dari bua...

Selamat Hari Bapa…

Selamat Hari Bapa…

Selamat Hari Bapa…

Hari ini merupakan Hari Bapa Sedunia. Have you talked to your dad today? Or at lease wish him Happy Father’s Day! I have… Dan alhamdulil...

Hari Ahad…

Hari Ahad…

Hari Ahad…

Hari Ahad ni adalah merupakan hari Ahad yang agak tenang bagi aku. Aku masih lagi boleh bangun lambat daripada hari biasa. Dan pada hari ...

18 Jun, 2010

Countour Glass

Countour Glass

Countour Glass

Kegilaan aku mengumpul Countour Glass Coca-Cola dari McD datang lagik. Kali ni McD memberi gelas percuma dengan pembelian pakej makanan dera...

Hello World! (again)

Hello World! (again)

Hello World! (again)

Salam… Setelah lama berhenti, akhirnya aku menulis balik blog ni. Mintak maaflah kalau lama menghilang. Bizi sikit dengan persediaan pemb...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog