01 April, 2010

Persediaan...

| 1 Comment







Persediaan untuk majlis persandingan adik aku pada hari Sabtu ni, sekarang ni sedang rancak dijalankan. Khemah dah naik, pelamin dah pasang, periuk belanga dah diambil... dan backdrop pun dah dinaikkan untuk sesi fotografi nanti.








Cuma tinggal hendak susun meja dan kerusi saja esok. Masak memasak pulak pada pagi Sabtu tu nanti. Memang keadaan akan menjadi sibuk untuk kami sekeluarga.

Aku dengan adik aku pulak, sibuk sekarang ni dengan slideshow hari pernikahan dan persandingan di rumah perempuan tempohari untuk dipasang pada hari kejadian. Bizi bizi bizi (tak der la bizi mana pun... nyeh nyeh nyeh nyeh...) Cuma malam ni mungkin banyak kerja yang menanti...

Gambar bawah ni, adalah antara kerja-kerja memasang pelamin yang baru siap jap tadik.


















Tadaaaa... Dah siap pun pelamin. Nanti aku update lagi perkembangan semasa kerja-kerja persediaan majlis persandingan adik aku. Stay tune...

[via iPhone]

Tags :

1 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog