14 April, 2010

Tak berhapdet!

Tak berhapdet!

Tak berhapdet!

Hmmm... Zaman malas aku nak menghapdet blog datang lagik. Uhuhuhu... Apsal la semenjak dua menjak nih malas pulak rasanya nak menghapdet blo...

04 April, 2010

Hari kejadian...

Hari kejadian...

Hari kejadian...

Huhuhu... Mintak mahap ler tak buat posting smalam. Penat nak mampos. Terasa pinggang ni dah macam nak patah le plak. Tak brenti buat kerja ...

03 April, 2010

Hari kejadian semakin hampir...

Hari kejadian semakin hampir...

Hari kejadian semakin hampir...

Perghhhh... Penat giler ari nih. Pukul 1.30 pagi baru aku bley nak rehat bagai. Macam-macam preparation yang nak kena siapkan ari nih. Nasib...

01 April, 2010

Persediaan...

Persediaan...

Persediaan...

Persediaan untuk majlis persandingan adik aku pada hari Sabtu ni, sekarang ni sedang rancak dijalankan. Khemah dah naik, pelamin dah pas...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog