08 Mac, 2010

Time boring...

| No comment

Ape? Ingat buat kerja-kerja tagging PC ni tak boring ke? Bila dah lenguh tangan ni keluarkan PC dari kotak, pastu kena tag semua menda kat PC tu, sure boring nyer. Hahahaha... Tapi, kalau aku boring, dan nak menghilangkan penat sekejap, aku tengok luar tingkap jer. Apa yang aku nampak adalah seperti yang ada di bawah ni... Huhuhu... Best giler. Huahahaha...


Best giler tengok pemandangan bangunan-bangunan tinggi kat KL nih... Huhuhu...


[via iPhone]

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog