03 Mac, 2010

Last day...

| 2 Comments

Aku dah tander resignation letter aku jap tadik kat HR Ampang Puteri. Mulai esok, akan akan memulakan tugas aku kat Tawakal pulak. Back to my root seperti sebelum ni. Huhuhu...

Sebenarnya aku terkejut gak bila bos aku panggil aku ke pejabat dia tadi. Katanya En. Roslan dah menjerit nakkan aku setat kejer kat sana. Tapi masalahnya surat offer masih lagi belum aku dapat. Takkan aku nak setat camtu jer. Kejer sekarang macam mana? Aku pun tak expect mula mengejut cam ni, tapi tak per lah. Memang aku dah tunggu lama pun...


Selamat memulakan tugas di Tawakkal. Ahaks...

[via iPhone]
Tags :

2 ulasan:

  1. Tetiba jer hari ni jadik last day kat Ampang Puteri...

    BalasPadam
  2. lastday mngejot???huhuhuh..xsemptnk wat farewell....hehehheeh

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog