08 Mac, 2010

Hari bizi...

| No comment

Hari aku dah mula sibuk dengan kerja-kerja kat Tawakkal. Walaupun hospital baru ni belum lagi beroperasi, tapi aku telah diinstruct oleh En. Roslan untuk tag PC-PC baru yang akan didistributekan ke seluruh hospital nanti. Banyak gak la kerja nak dibuat. Tu belum lagi nak install memenda yang patut termasuklah network, system segala... I'm not complaining... Hehehe...

Hahaha... Aku senyum jer bila tengok PC-PC yang membukit kat dalam stor tu. Semuanya kena aku settle sebelum boleh didistribute ke deparment-department yang dah ditetapkan. Hadeh... Hari ni baru siap 50. Ada lagi several hundred untuk ditag...

I'm not complaining... Infact, aku gembira dengan kerja sekarang. Lalalalala...

[via iPhone]

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog