31 Mac, 2010

Selamat tinggal pejabat IT lama...

Selamat tinggal pejabat IT lama...

Selamat tinggal pejabat IT lama...

Pejabat IT Services yang sekarang ni berada di belakang bangunan Hospital Tawakal lama, dah mula berpindah sikit demi sikit ke bangunan ...

30 Mac, 2010

Earth Hour 2010

Earth Hour 2010

Earth Hour 2010

Earth Hour 2010... Tak semeriah tahun lepas. Kalau tahun lepas, aku sibuk dengan mempromosikan global event ni kat semua orang. Dari pro...

Lama tak berblogging...

Lama tak berblogging...

Lama tak berblogging...

Salam... Lama betul aku tak berblogging. Entry untuk bulan Mac ni pun ada berapa kerat je. Huhu... Mati la kalo cam ni. Bukannya apa, keper...

08 Mac, 2010

Time boring...

Time boring...

Time boring...

Ape? Ingat buat kerja-kerja tagging PC ni tak boring ke? Bila dah lenguh tangan ni keluarkan PC dari kotak, pastu kena tag semua menda kat P...

Hari bizi...

Hari bizi...

Hari bizi...

Hari aku dah mula sibuk dengan kerja-kerja kat Tawakkal. Walaupun hospital baru ni belum lagi beroperasi, tapi aku telah diinstruct oleh E...

05 Mac, 2010

Hari pertama di Tawakkal...

Hari pertama di Tawakkal...

Hari pertama di Tawakkal...

Hari pertama di Tawakkal, semuanya berjalan lancar. Pagi tu, aku gi dulu ke HR sebab nak uruskan hal transfer aku ke Tawakkal. Nasib baik ...

03 Mac, 2010

Last day...

Last day...

Last day...

Aku dah tander resignation letter aku jap tadik kat HR Ampang Puteri. Mulai esok, akan akan memulakan tugas aku kat Tawakal pulak. Back to...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog