03 Februari, 2010

Wangi-wangian…

| 4 Comments

Perghhh… Abes satu badan aku sembor ngan minyak wangi baru aku beli smalam. Bukan 1, 2 lagik aku beli! Miahahaha… Sangat gelojoh aku ini! Bagus la! Dah lama aku berkenan dengan 2 minyak wangi itu. Satu dari CK dan satu lagik dari Boss. Sangat puas di hati ini!!!

Aku beli daripada Along aku yang menjualkannya di opis. Dah menda murah, ori pulak tu, aku tibai ajer membelinya. Ini ler masa nak membeli menda-menda tak berpekdah, kalau nak tunggu beli kat kedai, ntah bila masanya. Boleh bayar 2 kali lak tuh! Sukanyerrrr… So, dari lepas ke tangan orang lain, baik aku sambar cecepat. Memang langkah kanan aku bertandang ke IT Ampang Puteri hari Isnin ngan Selasa yang lepas. Kalo dak… Tak merasa la oiii!!! Hahahaha,,,

Korang nak? Kalo nak, kontek la aku, banyak lagi nih!… :p

Tags : ,

4 ulasan:

  1. amboi...klu sye kontek abg...leh x delivery bndew tu kt cni???adew diskaun x????urgent nie,,,kt cni dh xdew mnyak wangis dh nie...hahahah

    BalasPadam
  2. Ala... oder jer kat Abang Ijat. Dia yang jual! Hihihihi... Sekali bayo RM90, 2x bayo RM100. All fragrance! :p

    BalasPadam
  3. knp ko tak belikan utk aku sekali hah??/

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog