20 Februari, 2010

Waktu menembak di Putrajaya...

| No comment

Miahahaha... Aku baru jer balik dari Putrajaya shoot gegambar eksperimentasi. Sesaja je nak mengetest A230 aku tu. Nak get use to it.

Sebenarnya, aku ke Putrajaya nak meneman adik aku si Nizam mengantar kad jemputan kawen kat pakcik dan makcik aku kat sana. Dah alang-alang ke sana, menembak ler. Hahaha...

Owh! Untuk pengetahuan korang, gegambar kat sini, bukan dari A230 aku, tapi aku amek dari iPhone. Senang sket nak buat post. Gegambar dari A230 nanti la aku boh lepas aku edit itu ini.


Hahaha... tak sempat aku nak masuk frem sebab tangan ni asyik tekan button A230 jer. Nak snap guna iPhone tak sempat. Okaylah. Nanti aku balik aku update gegambar yang aku amek tadi. Nak ke rumah abang aku lak pas ni...

Chow Bedah!...

[via iPhone]
Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog