01 Februari, 2010

Tak ada apa yang menarik! Tapi...

| No comment

Uik… Dah Februari dah? Cepatnya dah sebulan masa berlalu semenjak tahun baru. Pejam celik jer mata nih. Kang, kalo pejam celik lagi kang, dah tua plak aku . Blom kawen lagik nih. Miahahahaha…  Tak ada apa pun yang menarik nak aku buat posting. Cuma hari ni aku agak sibuk kat Ampang Puteri membuat recon akaun beberapa financial class yang baru diserahkan kat aku minggu lepas.

Nak kata susah atau tak recon akaun ni, bagi aku ya dan tidak. Ya sebab akaun yang diberi agak banyak. Terpaksalah aku mengecek satu persatu bil-bil dalam setiap company untuk aku recon. Dan company yang ada sungguh lah banyaknya. Ghenyah nak membuatnya. Dan tidak sebab… bagus gak. Boring gak aku membuat kerja² yang biasa aku buat selama nih. Nak nangis aku dibuatnya tapi tidak lagi. Hahahaha… No no no no!!!

Tadik, time aku tengah surfing, aku terjumpa menda ni kat blog yang slalu aku jengah. Semua gara-gara boring. Rasa kelakar pun ada, rasa kagum pun ada. Menda yang orang Jepun buat nih, agak mengkomfiuskan aku. Sama ada ianya perlu atau tak, aku sendiri tak dapat nak jawab. Kalau aku perlu pun, tak la sebanyak tu. Nak kata tak perlu lak, memang banyak plak yang nak dicucuk. Bagi aku cukuplah maksimum 5 jer, cukup tak cukup, pepandai la gilir-gilir. Hahaha… Tapi kalau 80, apa ke jadah! Hahahaha… Boleh buat meniaga nih, sapa nak cocok, bayo RM2. Kalo tak, jangan cocok! Korang tengok la sendiri lepas jump! Hahahaha…

80-usb-banger
Ni apa yang di tulis kat blog tuh:

Need more USB ports? Who doesn't, amirite? Well then look no further than Thanko's 80-port USB panel. At $200, there's really no reason not to buy a half dozen. Plus, adjustable voltage. WEEWOOWEEWOOWEEWOO!!~

Unless you run a 'Rent-A-Port' by the minute business (genius) or make something in bulk that needs to be charged before selling, why the hell would you need one of these? Don't get me wrong, I'm still buying two, but that's only because I have 160 USB humping dogs and think it would be hysterical to see them all going at it simultaneously. Wouldn't that be funny? You'd watch it on Youtube, right?~

Bagik korang? Perlu ke? Hehehehehe…

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog