05 Februari, 2010

Selamat hari jadi Alang yang ke 28!!!

| 7 Comments

Slamat hari jadi untuk Alang yang ke-28 pada hari ni, tanggal 5 February, 2010. Angah doakan Alang akan sentiasa suksess dalam apa juga yang Alang lakukan. p(^_^)q Semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat sepanjang masa. InsyaAllah! Selamat hari jadi sekali lagi!…

Tags :

7 ulasan:

  1. (nyanyi lgu endon)panjang umurnya...panjang umurnya....panjang umurnya selalu...ehhheehe....selmat ari jd gak....gambar diew still sme ngan yg lpas2 punye ken.....heehehheeh

    BalasPadam
  2. Dia pakek susuk! Nyahahahaha...

    BalasPadam
  3. ptutla nmpk jarum kt atas hdung iew tu....lupew tggal la tu.....ish3.....

    BalasPadam
  4. Wah seronoknya mengumpat ye? Ekeke... Anyway Terima Kassey... Mee maggi satu... (maggi je?)

    BalasPadam
  5. adewla.....cube perhatikan btol2....hahahah....klu x caye...cube tnye empunyew bdan...hahhahaha

    BalasPadam
  6. Hehehe... Jap gi nak tengok depan-depan!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog