07 Februari, 2010

Sambung game tak perabis…

| 2 Comments

Dah lama giler aku beli PC game nih. Baru ari nih install balik kat PC untuk diperabiskan. Alang-alang dah pakek WIndow 7, nak tengok ler camana game ni run kat PC nih. Lama giler tak men game point-and-klik, rasa macam main game Syberia dulu-dulu plak. I loike!!! Miahahaha… Game PS3? Hmmm… Nunggu 9hb Mac depan baru main. Tu pun bila Final Fantasy XIII dah kluar. But, sebelum tu nak try gak Heavy Rain cemana. Gambar gempak giler…

Sementara tu, layan jer la game nih!… Memerah otak carik clue… p(^_^)q Gambare!!!

Tags : ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog